Beniarbeig canvia d’empresa de recollida de residus a partir de febrer

Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » Beniarbeig canvia d’empresa de recollida de residus a partir de febrer

Finalitzat el contracte amb l’empresa SINMA Ondara, que venia fent la recollida de residus al poble, l’Ajuntament ha tramitat un expedient de contractació d’aquest servei, que, per exigir-ho així la nova Llei de Contractes del Sector Públic de 2017, s’ha fet pel procediment obert, en el qual poden presentar-se totes les empreses que acomplesquen els requisits legals, ja que la llei no permet ja fer-ho pel procediment negociat, en què es convidava a tres empreses a presentar ofertes. Es van presentar dues ofertes, la de SINMA, de 81.500 euros, i la de Innovia COPTALIA, de 73.636 euros, en els dos casos més l’IVA corresponent (10%).

Finalment, s’ha adjudicat el contracte a l’oferta més econòmica, amb una durada d’un any. La nova empresa contractista Innovia COPTALIA, que és la que presta el servei també a Orba, la Vall de Laguar i Benidoleig, començarà a fer-ho a Beniarbeig l’1 de febrer.

Com sempre, l’Ajuntament demana la col·laboració dels ciutadans, respectant les normes sobre horaris i sobre ús dels diferents tipus de contenidors, perquè el servei de recollida de residus funcione el millor possible i cada vegada es recicle un major volum de residus, una cosa que és important en la lluita contra el canvi climàtic.

El calendari de recollida de residus per a l’any 2020 està ja a disposició dels veïns en la pàgina web de l’Ajuntament.

Et pot interessar:

Skip to content