Amparo Mas i Bea Gavilà revaliden el seu segon títol autonòmic de pilota grossa

Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » Amparo Mas i Bea Gavilà revaliden el seu segon títol autonòmic de pilota grossa

L’Escola de Pilota Beniarbeig-El Verger ha estat en les finals autonòmiques de one wall individual amb representants en totes les categories.
Fèlix Cabrera i Arnau Montilla en benjamí. Vicent Femenia i Alejandro Reche en aleví. Rubén Teruel i Gerard Cabrera en infantil. Bernat Carrió i Xavi Capellino en cadets, Xavi campió autonòmic. Joan Sànchez i Sergio Diego en juvenils, Joan subcampió autonòmic.

A més, l’Escola de Pilota Beniarbeig-El Verger està competint en frontó valencià per parelles, amb un resultat que l’entrenador Basilio Sánchez qualifica de molt bo.

Pel que fa als pròxims partits dels pilotaires locals, el dissabte 14 de novembre jugaran al frontó de Beniarbeig, mentre que diumenge ho faran en les finals autonòmiques de one wall per parelles amb els que han aconseguit classificar-se en les categories de benjamí, infantil, cadet i dos equips juvenils.

En raspall femení de primera categoria, la parella formada per Aida Vila i Fanni Mas s’ha classificat per a semifinals autonòmiques, que tindrà lloc aquest mateix dissabte a Borbotó (L’Horta Nord). Continuant amb el raspall femení, Amparo Mas, Bea Gavilà, Ali Escortell i Elena Gómez competiran en la quarta categoria per a les semifinals aquest diumenge en la localitat de Bicorb (La Canal de Navarrés).

Bea Gavilà i Amparo Mas

Et pot interessar:

Skip to content