Beniarbeig acull el Campionat Regional de Coloms Esportius

Notícies

Estás en: Inici » Notícies » Beniarbeig acull el Campionat Regional de Coloms Esportius

Després de l’ajornament de l’any passat a causa de la pandèmia, Beniarbeig ha donat el tret d’eixida al campionat de la zona 3, que abasta les comarques centrals valencianes, és a dir les del nord de la província d’Alacant i el sud de València.

D’aquesta manera el 10 d’abril es presentava l’esdeveniment en el saló de plens de l’Ajuntament de Beniarbeig. Entre els presents es trobava l’alcalde Juanjo Mas, Vicent Llorenç com a president del club local «La Estrella», el president del comité de competició Jaime Gil i el delegat regional Carmelo Andreu.

L’activitat del campionat va començar el dissabte 24 d’abril, quan els àrbitres i el personal de la Federació de Columbicultura de la Comunitat Valenciana van fer el registre i comprovacions dels coloms participants. Seguidament es va procedir a una solta no competitiva d’acoblament, per tal que els coloms es familiaritzaren amb l’entorn.

El calendari de competició seguirà amb dues soltes setmanals en dimarts i dissabte, fins al 15 de maig que tindrà lloc la final. Del total de 97 coloms participants, 24 es classificaran per a altres proves, ja que als 8 primers se’ls obriran les portes del campionat nacional que se celebrarà a Vallada (la Costera), mentre els següents 4 optaran al regional i la resta als campionats intercomarcals de cada zona.

Et pot interessar:

Skip to content