BENIARBEIG REP UNA AJUDA DE 20.447,04 EUROS PER A DUR A TERME PROJECTES DE CONCILIACIÓ PER A LES FAMÍLIES AMB MENORS DE 14 ANYS.

Notícies, Subvencions

Estás en: Inici » Notícies » BENIARBEIG REP UNA AJUDA DE 20.447,04 EUROS PER A DUR A TERME PROJECTES DE CONCILIACIÓ PER A LES FAMÍLIES AMB MENORS DE 14 ANYS.

La Vicepresidència I Conselleria d’Igualtat I Polítiques Inclusives, mitjançant Resolució de 29 de desembre de 2021, de la directora de l’Institut Valencià de les Dones ha concedit una ajuda en règim de concessió directa per al desenvolupament del projecte “Borses de cura professional per a famílies amb filles i fills menors de 14 anys” a l’Ajuntament de Beniarbeig per import de 20.447,04 euros. Aquesta subvenció es finança amb càrrec als fons rebuts del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere, en el marc del Pla Corresponsables.

Les iniciatives que posarà en marxa l’Ajuntament de Beniarbeig des de la Regidoria d’Educació per afavorir la conciliació de les famílies amb fills I filles menors de 14 anys són:

– Escola d’Hivern (Tallers Nadalencs), aquesta activitat s’ha desenvolupat al CEIP Benicadim durant els dies de vacances escolars de desembre de 2021, amb una participació de 30 xiquets i 8 xiquetes amb edat de 3 a 13 anys. Cal ressaltar que s’han complit els objectius que no eren altres que fomentar les relacions interpersonals amb tots els membres del grup, desenvolupant valors de respecte, tolerància, cooperació I solidaritat mitjançant la participació activa en les activitats proposades.

– Escola d’Estiu, està prevista per als mesos de juliol I agost a les instal·lacions del CEIP Benicadim i va dirigida a xiquets I xiquetes amb una edat entre 3 I 13 anys. Els objectius que es pretenen aconseguir són: fomentar les relacions interpersonals amb tots els membres del grup (els mateixos que a l’Escola d’Hivern, però aprofundint més en tots els conceptes).

L’habilitació d’aquestes ajudes pretén ajudar a pal·liar els efectes negatius en la vida laboral, personal i familiar que han provocat les restriccions vingudes amb la pandèmia, especialment en les dones, en tant que són els qui de manera majoritària assumeixen la càrrega de cures familiars I domèstiques, segons recull la introducció del decret 178/2021 que aprova les bases d’aquestes subvencions.

Et pot interessar:

Skip to content