Medi Ambient

Estás en: Inici » L’Ajuntament » Medi Ambient

Òrgan Ambiental i Territorial Municipal – Comissió d’Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programes de l’Ajuntament de Beniarbeig.

El Ple de l’Ajuntament de Beniarbeig, en sessió de data 2 de juliol del 2024, va acordar la creació de la Comissió d’Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programes i l’aprovació inicial del seu reglament regulador. L’Òrgan Ambiental i Territorial del municipi de Beniarbeig és l’Alcaldia-Presidència, si bé aquest òrgan estarà assistit per la Comissió d’Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programes de l’Ajuntament de Beniarbeig, òrgan col·legiat de caràcter tècnic, que realitzarà l’anàlisi tècnica prèvia dels plans i programes, i la formulació dels corresponents informes ambientals estratègics de plans i programes sotmesos a avaluació ambiental estratègica simplificada.

Documentació:Enllaç:
Acord de creació de la Comissió d’Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programes i l’aprovació inicial del seu reglament regulador.https://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2024/07/24_141/2024_005832.pdf

Plans en tramitació i que requereixen avaluació ambiental i territorial estratègica.

D’acord amb allò que estableix l’article 50 del Decret legislatiu 1/2021, de 18 de juny, del Consell d’aprovació del text refós de la Llei d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge (TRLOTUP), sobre les fases de la tramitació d’un pla que requereix avaluació ambiental i territorial estratègica, per l’Ajuntament de Beniarbeig s’ha iniciat la tramitació dels expedients següents per a l’aprovació dels plans que s’indiquen.

PROGRAMA SECTOR 4 “MIRAMBONS II” – Expedient 1930/2023

Fase:Documentació/Data:Estat:
Sol·licitud d’inici de l’avaluació ambiental i territorial estratègica per l’òrgan promotor.03/08/2023Admesa a tràmit
Consulta a les administracions públiques afectades i el públic interessat en els termes que preveu el TRLOTUP. Document Inicial Estratègic Sector 4 MIRAMBONS II
Esborrany del Pla Sector 4 MIRAMBONS II
En tramitació

PROGRAMA SECTOR 3 “TRILLETS” – Expedient 2506/2023

Fase:Documentació/Data:Estat:
Sol·licitud d’inici de l’avaluació ambiental i territorial estratègica per l’òrgan promotor.10/08/2023Admesa a tràmit
Consulta a les administracions públiques afectades i el públic interessat en els termes que preveu el TRLOTUP.
Skip to content