Les tradicions i les associacions, les protagonistes de la Fira

Comerç Local, Cultura, Notícies, Notícies Destacades, Noticies Festes, Pag. Ajuntament, Pag. Turisme, Sin categoría

Les tradicions i les associacions, les protagonistes de la Fira

Les tradicions i les associacions, les protagonistes de la Fira

Estás en: Inici » Notícies » Les tradicions i les associacions, les protagonistes de la Fira

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre Beniarebig tornarà a acollir la Fira, que aquest any celebra la seua segona edició dedicada a les tradicions locals i l’associacionisme beniarbegí. Entre les novetats d’enguany es troba l’extensió de la programació al diumenge, amb taller de muixerangues i una actuació d’animació lectora. Segons el Regidor de Festes, Mario Ortiz Fuentes, «l’any passat els de les paradetes van quedar molt satisfets pel gran nombre de visites, per això, una volta està feta tota la instal·lació de les parades, és una llàstima no aprofitar-ho tot el cap de setmana i programar també més activitats».

Dissabte pel matí s’inauguraran les parades d’artesania i de les associacions i es posarà en marxa el servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes 2025. Per la vesprada, a les 18:00 s’iniciaran les activitats, amb una taula redona al voltant de l’artesania de la llata i el III Aplec de Muixerangues de Beniarbeig, en el qual participaran les muixerangues del Carraixet, la Jove de València i la de Segària. Una trobada per a la que s’esperen més de 150 muixeranguers. Per la nit, el grup Soca en arrel serà l’encarregat d’amenitzar la festa.

A l’endemà pel matí, tots aquells que vulguen conèixer de primera mà com funciona una muixeranga, podran fer-ho al taller que s’ha programat a les 11:00h. A continuació, xiquets i famílies podran descobrir la història de El monstre Petorro a càrrec del seu autor, Paco Cholbi.

Et pot interessar:

Ves al contingut