Els dolços de la Marina Alta que integren el receptari La rebosteria a la Marina Alta, reeditat per la MACMA el passat any, continuen fent camí pels pobles de la comarca. El passat diumenge, tot coincidint amb la celebració de la Festa de Sant Antoni a l’Àrea Recreativa del Girona, Beniarbeig acollí la presentació del llibre en el marc del dinar que organitzaren els festers del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Beniarbeig. No debades, la presentació del volum estigué acompanyada pels pastissos que la Comissió 2020 preparà per al dinar popular que tenia lloc al recinte.
Cal recordar que l’actual reedició del treball pretén apropar aquest llegat gastronòmic a les noves generacions i a més ha estat distribuït a les llibreries de la comarca i de les comarques veïnes per tal de satisfer la demanda d’exemplars i així ampliar el ressò de la iniciativa. No debades, la MACMA seguirà presentant el treball al llarg de 2020. El proper dimarts 18 de febrer, de fet, el receptari es presentarà a la Biblioteca de Xàbia (19.30 hores), en el marc de l’obertura del Circuit a Peu a la Marina, per tal de reivindicar els hidrats de carboni saludables i de proximitat com a avituallament sostenible per a les competicions esportives: un projecte de reivindicació dels forns tradicionals com a proveïdors de quilòmetre zero dins un projecte tan veterà com el Circuit a Peu a la Marina Alta, el qual celebra enguany una vint-i-quatrena edició que compta amb el suport de la MACMA.